Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 28 oktober 2013

Ook een gepensioneerde Bond houdt van gadgets

Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat Roger Moore zich voor het laatst verkleed als 007 schietend en zoenend een weg baande door de avonturen van Ian Fleming. Maar na al die jaren is hij één ding nog niet verleerd: z’n liefde voor gadgets en nu die van Apple in het bijzonder.

Een en ander wordt duidelijk in een Skype-interview dat The Telegraph had met de 86 jaar oude acteur. Op de vraag of Roger Moore ook in het echte leven van gadgets houdt antwoord hij volmondig:

Oh yes, I love gadgets. You can see I have a laptop, a desktop and an iPhone, and they’re all on cloud.”

Voor het gemak gaan wij er maar even vanuit dat hij bedoelt dat hij een iMac, MacBook en iPhone heeft en dat ze met elkaar verbonden zijn via iCloud. Over z’n iPhone gaat hij nog even verder met de loftrompet:

I love it, this wonderful little thing with so much in it, it’s incredible. My iPhone has become rather precious because of all my music on it; every night we set it for 20 minutes before we fall asleep to listen to some Mozart.”

86 jaar oud en toch zo ‘connected’. Met de eenvoud van Apple-producten is er eigenlijk geen excuus meer voor senioren om niet online te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook een gepensioneerde Bond houdt van gadgets
Sluiten