Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 oktober 2013

Online Store maakt zich op voor iDEAL

Na een paar uur offline geweest te zijn leek de Online Apple Store vanochtend onveranderd, maar schijn bedriegt. Een lezer van iPhoneclub heeft ontdekt dat het nu mogelijk is om via internetbetaalstandaard iDEAL te betalen in Apple’s online winkel.

Sinds vanochtend kan bij de betaling voor producten uit de Online Apple Store naast creditcards of een bankoverschrijving ook gekozen worden voor iDEAL. Naast ING en SNS kan daarbij alleen gekozen worden voor ASN, Triodos, Van Landschot, Friesland Bank en Regio Bank. ABN AMRO en Rabobank ontbreken nog op de lijst. Het valt te verwachten dat deze binnenkort toegevoegd worden.

Nu iDEAL eindelijk op de radar van Apple gekomen lijkt te te zijn zou een uitbreiding naar de iTunes Store een logische volgende stap kunnen zijn. Wie geen creditcard heeft is nu nog aangewezen op gift cards of Click&Buy om muziek, films, boeken en apps te kopen.

Reageer op artikel:
Online Store maakt zich op voor iDEAL
Sluiten