Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 oktober 2013

iOS 7.0.3 brengt iCloud-sleutelhanger, bugfixes en meer

Apple heeft dinsdagavond iOS 7.0.3 uitgebracht, deze update werd al enige tijd verwacht en lost een probleem met iMessage-berichten op. Naast de fix voor iMessage zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd. De update is ongeveer 70 MB groot en kan ‘over the air’ geïnstalleerd worden.

Naast een oplossing voor de iMessage-bugs, bevat iOS 7.0.3 ook een oplossing voor een lek dat het zonder code in te voeren mogelijk maakte toegang te krijgen tot de telefoon-app, de recente gesprekken, de contactpersonen en (visual) voicemail. Andere interessante features zijn iCloud-sleutelhanger en het compleet uitzetten van animaties.

iOS 7.0.3 is beschikbaar en brengt iCloud-sleutelhanger

De update is te installeren door naar het menu Instellingen te gaan, te kiezen voor Algemeen en vervolgens voor Software-update.

Na het installeren heb je de beschikking over iCloud-sleutelhanger, een centrale opslag voor je wachtwoorden, accounts en creditcardnummers. Verdere nieuwe bugfixes en features:

  • Mogelijkheid tot zoeken op Wikipedia en het web is terug in Spotlight
  • Oplossing voor probleem met de versnellingsmeter van de iPhone 5s
  • Bewegingen en animaties compleet uit te zetten via menu toegankelijkheid

Waarschijnlijk is iOS 7.0.3 de laatste update voor iOS 7.0, verwacht wordt dat Apple vanaf nu verder werkt aan iOS 7.1, dat waarschijnlijk samen met de nieuwe iPad Air en iPad mini 2 in november aangekondigd zal worden.

 

Reageer op artikel:
iOS 7.0.3 brengt iCloud-sleutelhanger, bugfixes en meer
Sluiten