Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 oktober 2013

Foto’s tonen iPad mini in zilver en grijs

Volgens de laatste berichten is Apple voornemens op 22 oktober de nieuwe iPad-lineup aan te kondigen. Naast de iPad 5 met mogelijk een 64-bit processor en vingerafdruklezer, wordt ook een iPad mini 2 verwacht. Van die laatste zijn vandaag een aantal foto’s opgedoken.

v.l.n.r. iPad mini zwart, iPad mini 2 space grijs, iPad mini 2 zilver.

De foto’s werden ontdekt door de de redelijk betrouwbare site nowhereelse.fr die eerder al foto’s van de iPhone 5c lekte. Uit de foto’s valt op te maken dat er op gebied van uiterlijk weinig veranderd tegenover de huidige iPad mini, de grootte en dikte zijn voor zover in te schatten blijft gelijk gebleven.

Behalve de nieuwe kleuren geen uiterlijke veranderingen.

Opmerkelijk is de afwezigheid van een gouden model op de foto’s, de iPhone 5s werd als eerste Apple-apparaat ook in een gouden/champagnekleurige variant uitgebracht. Mogelijk blijft het gouden kleurtje exclusief voor de iPhone.

De iPad mini 2 wordt op 22 oktober verwacht.

Het Retina Display zorgde in eerste instantie voor een dikkere en zwaardere iPad. Op de foto’s lijkt de achterkant van de iPad mini 2 niet dikker, wat niet hoeft te betekenen dat er geen Retina-scherm aanwezig zal zijn. De geruchten over de aanwezigheid van een Retina-scherm op de iPad mini 2 spreken elkaar al enige tijd tegen. Zeker weten doen we het waarschijnlijk op 22 oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto’s tonen iPad mini in zilver en grijs
Sluiten