Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 15 oktober 2013

Apple bevestigt evenement 22 oktober

Bij OMT waren we al begonnen met de voorbereidingen voor een onvervalste Keynote-party, maar nu heeft Apple het ook zelf bevestigd: op dinsdag 22 oktober aanstaande wordt een media-evenement gehouden in het Yerba Buena Center for the Arts in downtown San Francisco. De bijeenkomst begint om 10 uur ’s ochtends (19 uur, Nederlandse tijd).

 

 

De uitnodiging leest de tekst ‘We still have a lot to cover’. Of dat een verwijzing is naar nieuwe Smart Covers zal moeten blijken, maar het is zo goed als zeker dat er in ieder geval nieuwe iPads aangekondigd gaan worden op 22 oktober. Verder is de verwachting dat er aandacht komt voor OS X Mavericks, de nieuwe Mac Pro en misschien een iMac-/ MacBook-update. Minder waarschijnlijk, maar niet uitgesloten is een nieuwe versie van de Apple TV.

Wat Apple ook zal aankondigen, jij kunt het nieuws live volgen op OMT’s Keynote Party. Vanuit bioscoop Cinerama in Rotterdam volgen we het nieuws uit San Francisco op de voet op de best-mogelijke manier en bespreken we de nieuwe producten met interessante gasten. Wees er snel bij en koop je kaarten online, want op is op!

Reageer op artikel:
Apple bevestigt evenement 22 oktober
Sluiten