Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 oktober 2013

Al Gore verklapt livestream

Dinsdag om 19 uur onze tijd beklimt Tim Cook het podium van het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco, om met zijn collega’s een nieuwe iPad, een nieuwe iPad mini en waarschijnlijk meer moois aan te kondigen. Bestuurslid en Nobelprijswinnaar Al Gore heeft alvast verklapt dat er een livestream zal zijn.

Hij deed dit in een interview met Bloomberg TV, waarin hem gevraagd werd hoe hij vond dat Tim Cook het deed. Er volgde uiteraard een loftrompet voor Cook, de man die de weinig benijdenswaardige taak had om het succes van Steve Jobs voort te zetten. Volgens Gore geeft Cook met z’n eigen stijl op een fantastische wijze leiding aan Apple en de aankondigingen die Apple dinsdag doet illustreren dat.

Gore sluit dan ook af met een uitnodiging aan een ieder om het Apple-event a.s. dinsdag te volgen:

Next week I invite people to tune in to that’

Wij kijken dinsdag op het grote scherm! Kom jij ook?

Reageer op artikel:
Al Gore verklapt livestream
Sluiten