Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Wil jij morgen een iPhone 5s? Veel succes!

Ben je er al uit? wordt het een kleurrijke iPhone 5c, of misschien toch een gouden 5s? Één ding is zeker; het gaat niet gemakkelijk worden de 5S morgen, de eerste verkoopdag, te bemachtigen. Naar verluidt bestaat 70% van de verscheepte voorraad uit iPhone 5c-modellen.

Van de verscheepte iPhone 5s-modellen zou een groot deel Space Grey zijn. Het gaat niet alleen lastig worden om überhaupt een 5S te bemachtigen, de keuze in kleuren zal beperkt zijn. Nederland hoort sowieso niet bij de eerste landen waar de iPhone in verkoop gaat. Duitsland is het dichtst bij. Vorig jaar ontstond bij de Apple Store in Oberhausen, Duitsland chaos door de grote drukte en voordringende mensen.

Chaos bij de Apple Store in Oberhausen vorig jaar. [foto: Paul van Dijk]
Ondanks de verwachte drukte en beperkte beschikbaarheid bespreken OMT-bezoekers op het forum al druk de plannen om de grens over te gaan en te proberen een nieuwe iPhone te bemachtigen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe iPhones in Nederland te koop zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Wil jij morgen een iPhone 5s? Veel succes!
Sluiten