Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple TV-update verdwenen na problemen

De 6.0 software-update voor de Apple TV die Apple vrijdag beschikbaar maakte is vandaag weer verdwenen. Dit nadat gebruikers problemen ondervonden bij het updaten van hun Apple TV. Uit reacties op OMT’s berichtgeving over de update valt op te maken dat het updaten soms alleen lukte met tussenkomst van iTunes en een USB-kabel.

Sommige gebruikers ervaren WiFi-problemen na de update. Bij anderen mislukt het update-proces zelf. Vervolgens kan het alleen voltooid worden door de Apple TV met een USB-kabel aan een Mac of PC te koppelen en via iTunes te updaten. Volgens MacRumors is het zelfs voorgekomen dat sommige Apple TV’s ‘gebrickt’ zijn en niet meer gebruikt kunnen worden.

Apple heeft de update nu tijdelijk teruggetrokken, maar een officiële reactie is tot nu toe uitgebleven. Of dit betekent dat een herziene update aanstaande is zal moeten blijken.

Hoe is de update van jouw Apple TV verlopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV-update verdwenen na problemen
Sluiten