Slinkende voorraad wijst op mogelijk nieuwe Airport Express

1 reactie

Tijdens WWDC 2013 kondigde Apple een nieuwe Airport Extreme aan, deze nieuwe router ondersteunt als eerste Apple-model WiFi 802.11AC. Hiermee zijn snelheden tot 1Gbps mogelijk. De andere Airports ondersteunen de nieuwe standaard nog niet, het is de hoogste tijd voor een update.

Mogelijk zien we op 10 september al een nieuwe Airport Express, de voorraad in Apple Stores en Best Buy-winkels in de Verenigde Staten slinkt behoorlijk. Bij een aantal winkels is de Airport Express inmiddels blijvend uitverkocht en is het niet bekend wanneer er weer nieuwe voorraad is. Dit wijst erop dat Apple van plan is een nieuwe Airport Express te lanceren.

Het huidige model Airport Express.
Het huidige model Airport Express wordt mogelijk binnenkort vervangen.

De slinkende voorraad werd ontdekt door AppleInsider. De Airport Extreme heeft vorig jaar voor het laatst een refresh gehad. Tussen de eerste en tweede generatie zat vier jaar, het is echter logisch dat Apple dit jaar een nieuw model zal uitbrengen welke de WiFi 802.11AC-standaard zal ondersteunen.

 

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    ququlequ

    Beter, wilde er net eentje gaan aanschaffen.

Reacties zijn gesloten.