Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Screenshots iOS7-versie WhatsApp gelekt

Nu iOS 7 publiek beschikbaar is, zijn veel ontwikkelaars bezig hun apps te voorzien van een nieuw uiterlijk dat in lijn is met het design van iOS 7. WhatsApp is een veelgebruikte app die momenteel nog het standaard iOS6-uiterlijk heeft. Er wordt echter gewerkt aan een nieuwe versie, verraden gisteren gelekte screenshots.

Een Duitse betatester, die op Twitter @0xmaciln heet, heeft enkele screenshots van de iOS7-versie gelekt. Verwacht geen spannende innovatieve wijzigingen aan de interface. WhatApp blijkt zich keurig aan de designtaal van iOS 7 te houden en gebruikt vooral veel standaard-elementen.

About en instellingen.
Favorieten en openstaande chats
Foto sturen en icoon.

Ondanks dat er al getest wordt met de nieuwe versie, zal het waarschijnlijk nog wel even duren voordat deze beschikbaar is. Er zouden volgens de betatester nog de nodige bugs zijn die eerst verholpen moeten worden, daarna dient Apple de nieuwe versie ook nog goed te keuren voordat deze in de AppStore beschikbaar is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Screenshots iOS7-versie WhatsApp gelekt
Sluiten