Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 september 2013

OS X 10.9 Mavericks bèta 7 uitgebracht

Tussen alle aandacht voor de aankondiging van het iPhone-evenement gisteren, heeft Apple een nieuwe beta van OS X 10.9 Mavericks uitgebracht. Het is de zevende bètaversie van de opvolger van OS X 10.8 Mountain Lion. Gebruikers van beta 6 vinden de update in de App Store.

De meest in het oog springende verandering in de vannacht uitgebrachte bèta zijn een aantal nieuwe wallpapers. Bij de aankondiging van Mavericks stelde Apple al één wallpaper beschikbaar, er zijn nu meer fraaie platen beschikbaar. Details als wallpapers in een beta opnemen zegt nog iets anders; het OS is waarschijnlijk zo goed als af.

Gebruikers van de beta melden ook dat de online help pagina’s nu naar een website linken die bovenstaand plaatje laat zien. Beta 7 is vermoedelijk de laatste beta. Heb je zelf een verandering in de nieuwe beta gespot? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht.

Reageer op artikel:
OS X 10.9 Mavericks bèta 7 uitgebracht
Sluiten