Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 september 2013

Nieuwe video toont geassembleerde iPad 5

Er is een nieuwe video opgedoken waar naar verluidt een deels geassembleerde iPad 5 op te zien is. De maker van de video neemt uitgebreid de tijd om zowel de voor als achterkant te laten zien en deze te vergelijken met de iPad 4. Het ontwerp vertoont grote gelijkenissen met de iPad mini.

De iPad 5 is volgens de video vooral lichter en smaller, maar niet heel veel dunner dan de iPad 4. Het scherm aan de voorkant is even groot als dat van de iPad 4, maar heeft smallere randen. Mede hierdoor zou het nieuwe model beter in de hand liggen. De achterkant is zilverkleurig. 

De onderdelen zouden afkomstig zijn van Sonny Dickson, een redelijk betrouwbare bron die vaker onderdelen uit de fabrieken in het Verre Oosten weet te bemachtigen. De iPad 5 wordt dit najaar samen met de iPad mini 2 verwacht, maar zal waarschijnlijk niet op 10 september gepresenteerd worden. Apple zal dan wel de iPhone 5S en mogelijk 5C aankondigen. Wij verwachten dat de nieuwe iPad-lineup, samen met nieuwe Macbooks, een eigen evenement krijgt dat laten dit jaar zal plaatsvinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe video toont geassembleerde iPad 5
Sluiten