Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Netflix binnen enkele dagen in Nederland, apps nu te downloaden

Niet alleen de nieuwe iPhones worden over een paar dagen gepresenteerd, ook Netflix komt naar Nederland. Het is zo goed als zeker dat de ‘all you can stream’ on-demand videodienst 11 september in Nederland beschikbaar zal zijn. De Netflix-app staat inmiddels al in de App Store.

Wie in de App Store op zijn iPhone of iPad naar ‘Netflix’ zoekt krijgt de app al te zien en kan deze downloaden. Verder komen dan de app downloaden en inloggen lukt nog niet. Op de Apple TV is Netflix nog niet zichtbaar. Op diverse consoles en Smart TV’s laat Netflix zich sinds dit weekend echter wel zien.

De Netflix-app is inmiddels in de Nederlandse App Store beschikbaar.

Nederland is het zevende land in Europa waar Netflix naar uitbreidt, na het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland. De verwachte prijs voor een Netflix-abonnement in Nederland is € 7,99 per maand, hiermee kan de content op 2 verschillende apparaten bekeken worden. Wie met maximaal vier apparaten naar Netflix wil kijken, moet naar verluidt 11,99 euro per maand betalen. Eerder gelekte screenshots wijzen erop dat de dienst een maand gratis uitgeprobeerd kan worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix binnen enkele dagen in Nederland, apps nu te downloaden
Sluiten