Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 september 2013

Nederlandse instructiekaart iPhone 5C opgedoken

In berichten die over Apple’s geruchtmakende iPhone 5C gaan, komt vaak de vraag terug of 5C niet voor 5 China zou staan. Het zou een logische stap zijn om een goedkopere plastic iPhone in een groeimarkt als China uit te brengen. Een vandaag opgedoken instructiekaart wijst echter op een wereldwijde verkrijgbaarheid.

Op een Chinese website zijn foto’s van een Nederlandse instructiekaart en verpakkingsmateriaal voor de iPhone 5C verschreven. Hierdoor kan worden aangenomen dat de iPhone 5C ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Er is al veel uitgelekt over de goedkopere iPhone. Apple zal deze waarschijnlijk op 10 september presenteren, waarna deze samen met de iPhone 5S naar alle waarschijnlijkheid op 20 september in de winkel zal liggen.

Voorkant van de instructiekaart.
Simkaart-tool en verdere instructies.
Nogmaals simkaart-tool.

De instructiekaart bevat een afbeelding van een witte iPhone 5C, eerdere lekken wijzen er echter op dat het model in  verschillende kleuren beschikbaar zal zijn. iPhone 5C staat hoogstwaarschijnlijk voor iPhone 5 Colour in plaats van iPhone 5 China.

Reageer op artikel:
Nederlandse instructiekaart iPhone 5C opgedoken
Sluiten