Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Minidocu: The Dark Side of iPhone 5s Lines

Na de werk- of schooldag vijf minuten over? Kijk dan de mini-documentaire ‘The Dark Side of the iPhone 5s Lines’. Filmmaker Casey Neistat maakte een sfeerimpressie en kleine portretjes van mensen die in New York City soms twee weken voor de Apple Store lagen om een nieuwe iPhone te bemachtigen.

We zien professionele line-sitters, fans die heel graag een gouden iPhone willen en een dame die zichzelf ingepakt heeft in plastic. Allen krijgen ze de vraag “Why?” en “What does your mother think of this?”.Niet alleen in de VS lagen vele fans en handelaren voor de deuren van de Apple Stores. Veel Nederlanders waren in Oberhausen te vinden, waar 12 uur voordat de verkoop begon al meer dan 1000 wachtenden voor de Apple Store.

Ook in Oberhausen waren de rijen lang.

Apple verkocht in het eerste weekend maar liefst 9 miljoen iPhones, dat is een record. Er werd geen onderscheid gemaakt tussen iPhone 5S en iphone 5C. Tim Cook bedankte door middel van een Tweet alle geweldige klanten voor een fantastisch weekend.

De beloning voor de wachtende fans; kaartjes om meteen een iPhone af te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Minidocu: The Dark Side of iPhone 5s Lines
Sluiten