Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 september 2013

iPhone-tatoo voor €15 in ruil voor trouw

Een tatoeage neem je voor het leven, een iPhone niet. In tegendeel. Er zijn mensen die hun voorliefde voor Apple wel zo serieus nemen dat ze altijd het allernieuwste uit Cupertino hebben. Daarmee zullen er binnenkort heel wat iPhone 5’s verruild worden voor een iPhone 5S of -C. Dat terwijl vroeger niemand het in zijn hoofd zou halen om na een jaar al een goed werkende telefoon te verruilen voor iets nieuws.

Eigenlijk is dat eindeloos upgraden naar het nieuwste model te gek voor woorden, zo vinden ook de mensen van Uncover, een bedrijf, dat zich specialiseert in custom-made MacBook-behuizingen en lasergravures. Zij beiden je daarom een deal aan: als jij belooft je iPhone te houden, maken zij ‘m voor een prikkie zo uniek dat je ‘m nooit meer weg wilt doen.

Om ervoor te zorgen dat jij je iPhone 5 ook na de onthulling van de nieuwe iPhone blijft koesteren heeft Uncover een actie opgezet. Als je plechtig belooft om nog minstens twee jaar met je iPhone te doen, graveren zij er een afbeelding naar keuze in voor maar € 15. Dat gebeurt in de tijdelijke winkel van Uncover op de Zeedijk 80. Vergeet naast je iPhone 5 niet om een eigen foto of (vector-)ontwerp mee te nemen.

Overigens loopt de actie van Uncover tot en met aanstaande vrijdag. Je kunt Apple’s media evenement van morgen dus rustig afwachten voor je besluit om een nieuwe te kopen of plechtig te beloven om nog een paar jaar rond te lopen met een volledig unieke iPhone.


In April 2013 was Victor van Uncover te gast bij OMT LIVE

 

Reageer op artikel:
iPhone-tatoo voor €15 in ruil voor trouw
Sluiten