Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 september 2013
Leestijd: 1 minuut

iTunes 11.1 update beschikbaar

Zojuist heeft Apple een update voor iTunes 11 beschikbaar gesteld. iTunes 11.1 biedt ondersteuning voor iTunes Radio, Genius Shuffle, Podcast Stations en laatste misschien wel het belangrijkste; volledige ondersteuning voor het bijna-maar-nog-niet-helemaal-uitgebrachte iOS 7.

De update is zowel voor Windows als Mac beschikbaar Je kunt deze vinden onder updates in de Mac App Store of via software update onder het Apple-icoon linksboven in je scherm op je Mac. Wil je overstappen op iOS 7? Dan raden we je aan om direct te updaten naar iTunes 11.1

This version of iTunes comes with several major new features, including:

iTunes Radio. iTunes Radio is a great new way to discover music. Choose from over 250 stations or start a new one from your favorite artist or song. Enjoy iTunes Radio ad-free once you subscribe to iTunes Match.

Genius Shuffle. Introducing a magical new way to experience your music library. Choose Genius Shuffle and iTunes instantly plays songs that go great together. Click it again to hear something new—enjoying your music has never been this easy.

Podcast Stations. You can now create custom stations of your favorite podcasts that update automatically with new episodes. Your stations, subscriptions, and current play position sync over iCloud to the Podcasts app.

Sync with iOS 7. You can now use iTunes to sync your favorite music, movies, and more to devices with iOS 7. In addition, iTunes now makes it even easier to quickly organize and sync apps to your iPhone, iPad, and iPod touch.

Het is goed mogelijk dat iTunes 11.1 nog niet verschijnt onder software-update. De directe downloadlinks volgen daarom hierna: Kies Mac of Windows.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes 11.1 update beschikbaar
Sluiten