Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 september 2013
Leestijd: 1 minuut

iCloud synct bookmarks nu ook met Chrome en Firefox op Windows

Naast iOS 7, heeft Apple woensdag nog een aantal updates beschikbaar gesteld. Een nieuwe versie van iCloud Control Panel voor Windows zal vooral bij gebruikers van een iOS-apparaat en een Windows-PC aanspreken. Bookmarks kunnen nu gesynchroniseerd worden tussen iOS, Mac en praktisch alle browsers op Windows.

iCloud kom op Windows al eerder bookmarks met Internet Explorer syncen, andere browsers als Chrome en Firefox bleven achter. Dit is met de komst van de update voor iCloud voor Windows verleden tijd. Het blijft mogelijk om agenda’s, contacten, foto’s en mail te syncen met Windows-programma’s.

Bookmarks kunnen nu ook met Firefox en Chrome gesynchroniseerd worden.

Om de bookmarks met Firefox of Chrome te gebruiken is naast iCloud Control Panel 3.0 ook een aparte plugin in de browser nodig. Deze plugins zijn alleen verkrijgbaar voor Firefox en Chrome op Windows, het lijkt erop dat de Mac-versies van deze browsers het voorlopig zonder moeten stellen.

Het is mogelijk dat dit de opmaat is naar bijvoorbeeld iCloud Keychain voor Windows. Apple’s digitale sleutelhanger voor alle wachtwoorden en meer komt binnenkort naar iOS 7 en OS X 10.9 Mavericks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud synct bookmarks nu ook met Chrome en Firefox op Windows
Sluiten