Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2013

Gratis Final Cut Pro X workshops tijdens IBC

De International Broadcast Convention (IBC) is weer begonnen. Onder het dak van de RAI zijn de nieuwste innovaties op tv- en video-gebieed verzameld. Daardoor puilt Amsterdam  op dit moment uit van de media-professionals. Een uitgelezen gelegenheid voor Apple om Final Cut Pro onder de aandacht te brengen, niet op de IBC, maar gewoon in de Apple Store. Vanavond, morgen en zondag worden daar één uur-durende workshops georganiseerd, gericht op beginners en professionals in de audiovisuele wereld.

Vanavond wordt om 18 uur begonnen met een introductie op Final Cut Pro X. Morgen wordt dieper ingegaan op het programma en komen onderwerpen als multicam-editing en chromakeying aan bod. Zondagavond komt het gebruik van Apple Motion en motion graphics in Final Cut Pro X aan bod. Daarnaast biedt Apple zondagmiddag een workshop aan over het gebruik van iMovie met videomateriaal van GoPro-camera’s.

Alle workshops zijn gratis en worden gehouden in de Apple Store Amsterdam. Iedereen is welkom, maar je moet vooraf online reserveren om mee te kunnen doen.

Reageer op artikel:
Gratis Final Cut Pro X workshops tijdens IBC
Sluiten