Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Gouden Apple EarPods voor het goede doel

Apple’s sterontwerper Jonathan ‘Jony’ Ive en U2-zanger Bono, een opmerkelijke combinatie. De twee heren hebben samen met industrieel ontwerper  Marc Newson een aantal exclusieve producten gemaakt. Deze zullen in november op een veiling in New York verkocht worden.

De opbrengst gaat naar het goede doel “(RED)”. De producten zijn bestaande artikelen die in exclusieve edities zijn herontworpen door Ive, Bono en Newson. Onder de producten zijn onder andere een exclusieve editie van de Leica Digital Rangefinder camera, een Steinway & Sons Parlor Grand Piano, en Apple EarPods van 18 karaats goud. Leuk voor bij een gouden iPhone 5S.

(RED) is een goed doel dat aids in Afrika bestrijdt, het is opgericht door de U2-zanger Bono. Apple verkoopt al enige tijd producten met het (RED) label. Voornamelijk iPods en hoesjes voor iPhone en iPad zijn in de typische rode kleur te verkrijven als PRODUCT) RED-editie. Per verkocht product doneert Apple een deel van de opbrengst aan het fonds.

Zie je zo’n setje gouden EarPods wel zitten? Dan moet je het vliegtuig in, de veiling wordt namelijk op 23 november in New York gehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gouden Apple EarPods voor het goede doel
Sluiten