Gouden Apple EarPods voor het goede doel

6 reacties

Apple’s sterontwerper Jonathan ‘Jony’ Ive en U2-zanger Bono, een opmerkelijke combinatie. De twee heren hebben samen met industrieel ontwerper  Marc Newson een aantal exclusieve producten gemaakt. Deze zullen in november op een veiling in New York verkocht worden.

De opbrengst gaat naar het goede doel “(RED)”. De producten zijn bestaande artikelen die in exclusieve edities zijn herontworpen door Ive, Bono en Newson. Onder de producten zijn onder andere een exclusieve editie van de Leica Digital Rangefinder camera, een Steinway & Sons Parlor Grand Piano, en Apple EarPods van 18 karaats goud. Leuk voor bij een gouden iPhone 5S.
ivegd
(RED) is een goed doel dat aids in Afrika bestrijdt, het is opgericht door de U2-zanger Bono. Apple verkoopt al enige tijd producten met het (RED) label. Voornamelijk iPods en hoesjes voor iPhone en iPad zijn in de typische rode kleur te verkrijven als PRODUCT) RED-editie. Per verkocht product doneert Apple een deel van de opbrengst aan het fonds.
goededoel
Zie je zo’n setje gouden EarPods wel zitten? Dan moet je het vliegtuig in, de veiling wordt namelijk op 23 november in New York gehouden.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Kas Waaijer

  Leuk echt goed

 • Profielfoto
  Barend Mars

  Wat hebben ze met die piano gedaan dan verfje gegeven ??

 • Profielfoto
  Niels13

  Ik wil het wel maar ik heb geen geld

 • Profielfoto
  nicolaas61

  Getver een witte vleugel

 • Profielfoto
  ruurdjaarsma

  Mooie actie, maar eigenlijk is het triest dat er dan heel dure luxe-producten voor nodig zijn om geld op te halen. Moet wel zeggen dat die EarPods er goed uitzien!

 • Profielfoto
  mac osx rules

  @ruurdjaarsma: Wat is er precies triest?