Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 september 2013
Leestijd: 0 minuten

Ga jij de iPhone 5S of toch de 5C kopen? Doe mee met onze iPhone Event poll

Over minder dan 24 uur wordt de nieuwe iPhone-lineup gepresenteerd door Tim Cook en andere Apple-boegbeelden. OMT is benieuwd naar jouw mening en verwachtingen. Ga je de nieuwe iPhone 5S kopen, of wordt het toch een kleurige 5C? Geef jouw mening in OMT’s iPhone Event poll!

Klik hier om de poll in te vullen. – 

Het invullen van poll neemt ongeveer twee minuten in beslag. We zullen de resultaten inzichtelijk maken via deze website en bespreken in de OMT Live voorbeschouwing op dinsdag 10 september vanaf 18:30 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ga jij de iPhone 5S of toch de 5C kopen? Doe mee met onze iPhone Event poll
Sluiten