Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 25 september 2013

Foto’s iPad 5 in Space Gray gelekt

Bij de presentatie van de iPhone 5s werd al duidelijk dat Space Gray het nieuwe zwart van Apple is. Het ziet er naar uit de ook voor de iPad 5 Space Grey de kleur wordt die zwart gaat vervangen. Dit blijkt uit gelekte foto’s van doorgaans betrouwbare bron Sonny Dickson.

Foto’s van de iPhone 5c lekten ook veelvuldig uit via Dickson, deze bleken achteraf inderdaad the real deal te zijn. Het is daarom aan te nemen dat dat de Space Gray iPad 5 die op de foto’s te zien is ook een model is dat over een niet al te lange tijd in de winkels zal liggen.

Digitizer en achterkant iPad 5 Space Grey
Achterkant iPad 5 Space Grey (1)
Achterkant iPad 5 Space Grey (2)
Meer onderdelen van de iPad 5 links en rechts de iPad mini 2 (?)

Naar verwachting zal Apple de nieuwe iPads binnen nu en een maand aankondigen. De foto’s die vandaag lekten komen overeen met eerdere geruchten die stellen dat de iPad 5 een smaller ontwerp zal hebben, maar het schermformaat ongewijzigd zal blijven.

Ook een iPad mini 2 wordt tegelijk met de aankondiging van de iPad 5 verwacht, naar verluidt zal deze de beschikking hebben over een Retina Display.

Reageer op artikel:
Foto’s iPad 5 in Space Gray gelekt
Sluiten