Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2013

iPhone 5S-camera goed genoeg voor Burberry

Bij de onthulling van de iPhone 5S besteedde Apple’s Marketing VP Phil Schiller relatief veel tijd aan de nieuwe camera, flitser en bijhorende software-unfcties van het toestel. Kort gezegd zou de iPhone 5S foto’s en video’s kunnen maken die net zo goed als, zo niet beter zijn dan professionele camera’s.

Natuurlijk moeten dit soort opmerkingen met een flinke korrel marketing-zout genomen worden. Desalniettemin hebben de foto- en film indruk gewekt op niet de minsten. Modehuis Burberry heeft besloten om de presentatie van de voorjaarscollectie 2014 aanstaande maandag met iPhone 5S-en vast te leggen.

De samenwerking tussen Burberry en Apple werd vandaag bekend gemaakt. Vanaf vandaag verspreidt Burberry via Twitter en Facebook alvast een aantal proeffilmpjes. Maandag 16 september barst het multimediale feest écht los en zal de show voor en achter de schermen vastgelegd worden met iPhone 5S-camera’s.

Burberry wil met het gebruik van iPhones bij de registratie van een modeshow een grondige verandering binnen het bedrijf inluiden. Het is de bedoeling dat in de toekomst meer content gemaakt en verspreid wordt. Daarnaast associeert het merk zich graag met een ‘design-broeder’ als Apple.

Deze samenwerking bezegelt onze gedeelde passie voor design en vakmanschap. We maken namelijk allebei mooie producten en gebruiken technologie om het dagelijks leven van onze klanten te verrijken. Daarom was het ook zo spannend om alle mogelijkheden van iPhone 5s te ontdekken. Wie weet welke nieuwe inspiratie we zullen krijgen terwijl we verder experimenteren met de samensmelting van fysiek en digitaal.

Christopher Bailey, Chief Creative Officer van Burberry

Voor de registratie van de modeshow zullen alle nieuwigheden van de iPhone 5S-camera worden ingezet. Denk daarbij aan de foto burst-modus, slow motion video, de vernieuwde panorama-modus en de twee-kleurige flitser.

Reageer op artikel:
iPhone 5S-camera goed genoeg voor Burberry
Sluiten