Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 september 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple’s iPhone Keynote nu terug te kijken

Dinsdagavond was het tijd voor de jaarlijkse iPhone-keynote. In slechts één uur tijd is het Tim Cook en zijn kompanen gelukt om de hele iPhone-lijn op de schop te nemen. Een iPhone 5C, een iPhone 5S en een 4S die onverwacht voort blijft bestaan. Ook werd iWork voor iOS gratis en is bekend gemaakt wanneer iOS 7 te downloaden is.

Het uur vol aankondigingen is vanaf nu voor iedereen terug te kijken via de website van Apple. Apple streamde de presentatie tegen onze verwachtingen in niet live. Mogelijk had dit te maken met het feit dat de presentatie in een kleine zaal op de Apple Campus gehouden werd.

Leuk voor tijdens het terugkijken: Voor de liefhebber is een OMT Keynote Bingokaart in PDF-formaat beschikbaar waarop alle typische Apple-woorden afgestreept kunnen worden. Iedereen krijgt op basis van een cookies een persoonlijke kaart. Hoeveel woorden heb jij kunnen afstrepen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple’s iPhone Keynote nu terug te kijken
Sluiten