Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 september 2013

Apple houdt iOS 7 Tech talks (maar niet hier)

Al maanden voor de onthulling van iOS 7 op de WWDC, beloofde Apple dit najaar zogenaamde tech talks te houden voor de nieuwe versie van iOS. Binnenkort is het dan zover. Vanaf 8 oktober tot en met 18 december doet Apple zes steden aan in Noord Amerika, Azië en Europa. Helaas staat Nederland niet op het lijstje.

De iOS 7 Tech Talks worden gehouden in San Francisco, New York, Shanghai, Tokyo, Londen en Berlijn. In elke stad worden twee evenementen gehouden. Allereerst is er een App Developer-dag waarop de nieuwe API’s van iOS 7 en de nieuwe hardware in de iPhone 5s ter sprake komen. Eén dag later wordt gefocust op game-ontwikkeling in iOS 7 waarbij Sprite Kit, Open GL ES, Game Center én de nieuwe Game Controller-ondersteuning in iOS 7 aan bod komen.

Het iOS 7-circus strijkt 12 december neer in Berlijn en komt op 17 december aan in Londen. De evenementen zijn gratis, maar er is maar plek voor een beperkt groepje ontwikkelaars. Om mee te dingen naar een stoel moet je minimaal 13 én geregistreerd iOS-ontwikkelaar zijn. Uit de kandidaten wordt onwillekeurig een selectie gemaakt, aldus Apple.

Reageer op artikel:
Apple houdt iOS 7 Tech talks (maar niet hier)
Sluiten