Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 september 2013

Apple bevestigt iPhone evenement op 10 september

Het was al officieus bekend, maar nu ook officieel door Apple bevestigd in de vorm van persuitnodigingen: Op 10 september zal Apple de nieuwe iPhone-lineup presenteren. Dit jaar wordt naast de iPhone 5S ook een goedkopere variant van de iPhone verwacht, de iPhone 5C.

Zoals altijd doet OMT uitgebreid Live verslag van dit evenement. We doen dit keer echter iets extra’s. Wil je samen met andere Apple-fans de presentatie kijken op een bioscoopscherm? Dan nodigen we je uit voor de OMT Keynote Party in biscoop Cinerama Rotterdam. Wij zorgen voor popcorn en (verslag van) de aankondigingen op het grote scherm, zo mis je geen detail.

De uitnodiging is kleurrijk en spreekt van “Brighten everyone’s day”. Vaak bevatten de uitnodigingen verwijzingen naar de producten die aangekondigd worden. Mogelijk zijn de kleuren een hint naar de vele kleuren waar de iPhone 5C naar verluidt in beschikbaar komt.

Wat kunnen we deze avond verwachten?

  • iPhone 5S (Zeer zeker)
  • iPhone 5C (Zo goed als zeker)
  • Definitieve release iOS 7 (Zeer zeker)
  • Nieuwe Airport express (Mogelijk)
  • Nieuwe iPad Lineup (waarschijnlijk niet)
  • Nieuwe MacBooks met Haswell-chip (onwaarschijnlijk)

Wij verwachten dat de focus op de iPhone zal liggen, mogelijk is er een klein ‘One More Thinggetje’ in de vorm van een nieuwe Airport Express. De iPad en Macbook-lineup zullen waarschijnlijk tijdens een apart evenement later dit jaar worden aangekondigd.

Reageer op artikel:
Apple bevestigt iPhone evenement op 10 september
Sluiten