Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

Welk iPhone-abonnement neem jij?

Sinds 10 september weten we met welke iPhones Apple het komende jaar de concurrentie te lijf gaat. Voor veel OMT’ers is dit het moment om hun mobiele contract te vernieuwen. Daarom zet OMT al jaren alle iPhone-abonnementen (1, 2, 3) op een rij, zodat je eenvoudig kunt zien welke provider voor jou de beste deal heeft.

Dit jaar maken we het nog makkelijker. In plaats van statische tabellen in een PDF-file, kun je nu zelf dynamische selecties maken op basis van jouw criteria, zoals belminuten en databundels. Daarnaast zijn er meer providers toegevoegd.

Om een indruk te krijgen van de huidige abonnements- en sim-only-prijzen zetten we nu alvast de providers op een rij. Wanneer de abonnementen met de nieuwe iPhones bekend zijn volgt een nieuw artikel, waaraan we ook een overzicht toevoegen met de minder zichtbare verschillen tussen de providers, zoals datasnelheid, kosten buiten de bundel, internet in het buitenland en dergelijke. Ook wijzen we de beste deal volgens OMT aan.

We wensen iedereen die nieuw wil/mag/moet alvast veel keuzeplezier toe!

Abonnementen vergelijker


Sim-only vergelijker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Welk iPhone-abonnement neem jij?
Sluiten