Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 3 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

Video toont deels geassembleerde ‘iPad 5’

Er is een video opgedoken van wat een deels geassembleerde iPad 5 zou moeten zijn. De achterkant van het apparaat heeft een compleet redesign gekregen en ook de voorkant heeft iPad min-achtige dunne randen. Het doet ons het meest denken aan een combinatie van het design van een MacBook en iPad mini.

We zien de voorkant en achterkant van een iPad, het enige dat ontbreekt zijn de inwendige componenten als het scherm, het logic board en de batterij. Doordat het scherm ontbreekt is wel duidelijk te zien dat de randen een stuk dunner zijn.

De video van ongeveer 30 seconden is gevonden door nowhereelse.fr, een website die naam eigen zeggen al erder gelekte componenten van nieuwe Apple-producten online plaatste. De echtheid is niet te verifiëren, het ontwerp is duidelijk anders dan op eerder uitgelekte foto’s.

Naar verwachting brengt Apple in september of oktober de vijfde generatie iPad uit. Mogelijk samen met een iPhone 5S, iPhone Lite/5C en Haswell MacBooks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video toont deels geassembleerde ‘iPad 5’
Sluiten