Vakantieverbod wijst op verkoop nieuwe iPhone vanaf 20 september

Om 10 september is het hoogstwaarschijnlijk zo ver, dan gaat Apple de nieuwe iPhone 5S en mogelijk ook de iPhone 5C aankondigen. Al eerder gingen er geruchten over de verwachte verkoopdatum van de nieuwe iPhone. Deze worden nu versterkt door een bericht van TMO News.

Het onofficiële Amerikaanse T-Mobile blog meldt dat alle verloven van medewerkers tussen vrijdag 20 en zondag 22 september ingetrokken zijn, er zou sprake zijn van een vakantieverbod. De provider wil er op deze manier waarschijnlijk voor zorgen dat er voldoende personeel beschikbaar is tijdens de eerste verkoopdagen van de iPhone. 

Waarschijnlijk zorgt de nieuwe iPhone wederom voor grote drukte bij de Apple Store.

Meestal is er grote drukte tijdens de eerste verkoopdagen van de iPhone. Fans kamperen voor de Apple Stores, maar ook bij winkels van providers ontstaat vaak drukte door consumenten die willen upgraden. De verkoopdatum van 20 september geldt voor de VS, meestal is een nieuwe iPhone een week later in Nederland verkrijgbaar. De Nederlandse verkoopdatum van 27 september wordt door het vakantieverbod van de T-Mobile medewerkers steeds zekerder.

Reageer op artikel:
Vakantieverbod wijst op verkoop nieuwe iPhone vanaf 20 september
Sluiten