Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 augustus 2013

Tip: Korting op iPad met Douwe Egberts waardepunten

Menig Nederlander heeft ze in de kast liggen, een hele berg Douwe Egberts waardepunten. Trouw uit alle koffiepakken geknipt die er de afgelopen jaren doorheen zijn gegaan. Maar wat moet je er eigenlijk mee? Vandaag kondigde het koffiemerk samen met alle Apple Premium Resellers in Nederland een iPad-actie aan.

Door het inwisselen van Douwe Egberts waardepunten kan een kortingsbon voor de aankoop van een iPad met een APR verkregen worden. Het gaat om een korting van € 50,- op het totale aankoopbedrag van de iPad (exclusief Accessoires). Hiervoor dienen 5000 Douwe Egberts punten (omgerekend 25 euro) ingewisseld te worden.

Korting op een iPad met DE-waardepunten.

De kortingsvouchers kunnen van 2 september 2013 tot en met 3 november 2013 in de D.E. winkels en van 2 september 2013 tot en met 28 oktober 2013 in de D.E webshop verkregen worden. Het inleveren van de voucher bij een APR kan tot en met 6 november 2013 en geldt alleen voor iPad-modellen die op moment van schrijven uitgebracht zijn. Mocht Apple tussen nu en 6 november een iPad 5 uitbrengen dan valt deze helaas niet onder deze actie.

Het spaarsysteem van Douwe Egberts bestaat al sinds 1924. Van alle Nederlandse huishoudens heeft maar liefst 63 procent D.E waardepunten in de keukenla liggen, zo meldt de koffiebrander in het vandaag verstuurde persbericht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er ook niet koffie- of thee gerelateerde producten via het spaarsysteem aangeschaft kunnen worden.

De APR’s hebben voor deze actie een speciale APR Locator opgezet. Hier zijn de actievoorwaarden ook terug te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: Korting op iPad met Douwe Egberts waardepunten
Sluiten