Tip: Korting op iPad met Douwe Egberts waardepunten

Door: Raymon Mens - 17 reacties

Menig Nederlander heeft ze in de kast liggen, een hele berg Douwe Egberts waardepunten. Trouw uit alle koffiepakken geknipt die er de afgelopen jaren doorheen zijn gegaan. Maar wat moet je er eigenlijk mee? Vandaag kondigde het koffiemerk samen met alle Apple Premium Resellers in Nederland een iPad-actie aan.

Door het inwisselen van Douwe Egberts waardepunten kan een kortingsbon voor de aankoop van een iPad met een APR verkregen worden. Het gaat om een korting van € 50,- op het totale aankoopbedrag van de iPad (exclusief Accessoires). Hiervoor dienen 5000 Douwe Egberts punten (omgerekend 25 euro) ingewisseld te worden.

Korting op een iPad met DE-waardepunten.
Korting op een iPad met DE-waardepunten.

De kortingsvouchers kunnen van 2 september 2013 tot en met 3 november 2013 in de D.E. winkels en van 2 september 2013 tot en met 28 oktober 2013 in de D.E webshop verkregen worden. Het inleveren van de voucher bij een APR kan tot en met 6 november 2013 en geldt alleen voor iPad-modellen die op moment van schrijven uitgebracht zijn. Mocht Apple tussen nu en 6 november een iPad 5 uitbrengen dan valt deze helaas niet onder deze actie.

Het spaarsysteem van Douwe Egberts bestaat al sinds 1924. Van alle Nederlandse huishoudens heeft maar liefst 63 procent D.E waardepunten in de keukenla liggen, zo meldt de koffiebrander in het vandaag verstuurde persbericht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er ook niet koffie- of thee gerelateerde producten via het spaarsysteem aangeschaft kunnen worden.

De APR’s hebben voor deze actie een speciale APR Locator opgezet. Hier zijn de actievoorwaarden ook terug te vinden.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Anoniem ex-lid

  Alle tijd van uitknippen bij elkaar optel van alle jaren, hoeveel uur heeft dan gekost ?
  Misschien goedkoper geweest om die tijd te gaan werken ;)?

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  63%? Misschien in 1924, maar nu echt niet!

 • Profielfoto
  Appletosh

  ik heb nog wat A&H zegeltjes van de Perla koffie mag dat ook?:grin:

 • Profielfoto
  exilim

  Ik ben net aan het minderen met koffie drinken… De ipad 5 staat bovenaan mijn verlanglijst dus mijn goede voornemen moet maar even de kast in!

 • Profielfoto
  sedikit

  Douwe Egberts punten: Nederland op z’n krenterigst. Zegeltjes sparen…Nergens ter wereld bestaat dit bezopen fenomeen. 5000 punten = 500 pakken (roodmerk)koffie, en dan met die punten naar de winkel?…….(En MEEUW, hierboven, weet alles weer in verband te brengen met werken. Veelzeggend)

 • Profielfoto
  klaasb

  Tja, de zegeltjes zijn ondertussen vervangen door een ‘vaste klanten’-kaart. En die heb je ook buiten Nederland hoor.

 • Profielfoto
  1984

  En maar goed ook, sta je bij de kassa te wachten , komt er een vrouw mag ik even voor ik heb alleen maar een pak melk, geen probleem mevrouw, maar dan betaald ze dat pak melk met zo’n zegeltjes boek die dan gecontroleerd moeten worden , blijkt het niet te kloppen…….15 min later, maak ik er dan maar een opmerking over, of dat tellen niet elders gedaan kan worden, en tegen die vrouw die voordrong had er dan wel bij verteld dat je een zegelboekje wou verzilveren……zegels..:mad:

 • Profielfoto
  Hypertallih

  Haha.

 • Profielfoto
  Barend Mars

  Wat kost een pak van dit merk koffie ?? 2,50 ?? Ofzo keer 500 en dan 50 euro korting daar loop je als Hollander snel warm voor

 • Profielfoto
  69pieter

  Zeg maar gerust 4 euro! Dus ruik aan mn reet, ehhh… Reken maar uit!

 • Profielfoto
  SunKeeper

  :lol: @bovenstaande reacties.

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  69pieter 37 minuten geleden
  Zeg maar gerust 4 euro! Dus ruik aan mn reet, ehhh… Reken maar uit!

  Een pak espressokoffie kost 3,50. Roodmerk is stukken goedkoper.

 • Profielfoto
  Planetearth

  Dit is toch geen DE forum??????

 • Profielfoto
  Rekening Poorten

  Wat een gezeur mensen!!!!
  korting ik zeg KORTING
  Ja nederlanders sparen nu eenmaal graag. En de meeste mensen die hier boven reageren gaan nu opeens moeilijke berekeningen lopen maken over kosten baten analyses. Donder op als je bij de bezine pomp staat ga je ook niet controleren of de airmiles meer opleveren dan de freebees of rocks. Ok ik zeg het nog 1 keer.
  KORTING

 • Profielfoto
  sedikit

  @Rekening Poorten.
  Heel goed gezien! En dat je ons daar zo vriendelijk, zelfs twee keer, met grote letters op wijst! Dat het over een “KORTING” gaat. Dat hadden wij helemáál niet in de gaten. Koop/spaar/plak lekker door zou ik zeggen. Gezellig met vrouw/vriendin op een winterse avond. Eindelijk, voor het hele jaar tanken en plakken, een…… badhanddoek..eh..sorry..20 kilometer! Het is je gegund: daar betalen wij niet-spaarders, niet krenterig, graag aan mee.

  Al vroeg geleerd zeker?

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  Dat wordt geen korting. Voor elk pak koffie 5 dozen Rennies.

 • Profielfoto
  BettyBoo

  Gezeur.
  Er staat toch echt in het nieuwsbericht: menig nederlander heeft ze wel ergens liggen….
  Dus je hoeft geen koffie/thee te kopen, want je hebt ze al. Van oma, van thuis, van een ouwe tante, of buurvrouw (t’is een vrouwendingetje dat zegeltjes gedoe).
  Als je ze niet hebt: pech gehad.
  Als je ze wel hebt liggen, gewoon die 50 eurie korting pakken.

  Ik heb iedereen in m’n omgeving gevraagd of ze nog zo’n bergje ongelukkig uitgescheurde, uitgeknipte, met een stiekie eromheen, koffiepuntjes heeft. Geef maar aan mij dan.
  Kastje, laatje opgeruimd, ik blij.
  Nu de rest nog bij elkaar sparen…. euries dus….:-(