Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

Siri neemt Google Glass op de hak

Apple heeft Siri van een update voorzien. De persoonlijke assistente die in menig iPhone huist heeft nu ook een duidelijke mening over Google Glass. Een goed woord voor de futuristische ‘smart-bril’ is er niet bij, Siri houdt er duidelijk niet van om aangesproken te worden met “Okay glass”.

Siri reageert met één van de volgende reacties: “Stop trying to strap me to your forehead. It won’t work.”, “I think that Glass is half empty.”, “I’m not Glass. And I’m just fine with that.”, “Glass? I think you’ve got the wrong assistant.”, Just so you know, I don’t do anything when you blink at me.”

Apple’s persoonlijke heeft zowel op iOS 7 als iOS 6 haar zegje klaar over Google Glass. Er zit ook een serieuze boodschap achter de grappige reacties. Tim Cook zei eerder dit jaar niets te zien in Google Glass, maar wel in wearable elecronica te geloven. De pols zou daarbij een gebied zijn waar Apple serieuze interesse in heeft. Bingo; de iWatch gaat om de pols.

Wat zou Google Glass over Siri te zeggen hebben?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Siri neemt Google Glass op de hak
Sluiten