Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 augustus 2013

SimCity voor Mac éindelijk beschikbaar

Het is zover, de nieuwste versie van Sim City is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Mac. Het spel kan gekocht en gedownload worden in de Origin Store van gamebouwer EA. Een licentie kost daar 80 euro maar elders op internet zijn licentiekeys voor minder dan 40 euro te vinden.

Na eerder uitstel werd begin deze maand officieel bekend gemaakt dat het spel vandaag op de markt zou komen. Sim City kwam in maart van dit jaar al uit voor PC-gamers. Wie al een Windows-licentie gekocht heeft kan nu gratis de Mac-versie van het spel downloaden. 

Sim CIty krijgt goede recenties op game sites. Wel is er kritiek op het feit dat het spel alleen online te spelen is. Een internet-verbinding is dus vereist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
SimCity voor Mac éindelijk beschikbaar
Sluiten