Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 augustus 2013

SimCity voor Mac komt 29 augustus

SimCity-spelers met een Mac hebben lang moeten wachten, heel lang. Maar nu is het eindelijk bijna zo ver: op donderdag 29 augustus komt de Mac-versie van de nieuwste SimCity uit. Dat heeft Patrick Buechner, directeur van gamebouwer Maxis, bekend gemaakt via Twitter.

SimCity voor Mac is geen port van de Windows-versie, zo lieten makers EA en Maxis eerder weten. Het betreft een volledig opnieuw gebouwde versie van het spel. Iedereen met een Mac waar minimaal een Core2Duo-processor in zit en Snow Leopard op geïnstalleerd is kan het spelen. De laatste Mac-versie van SimCity kwam meer dan 10 jaar geleden op de markt.

Wie niet heeft kunnen wachten tot de 2013-editie voor Mac beschikbaar was kon sinds maart van dit jaar al SimCity voor Windows kopen. Vanaf 29 augustus kan deze kostenloos licentie ook gebruikt worden voor de Mac-versie. Het spel kan alleen gekocht worden via EA’s Origin Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
SimCity voor Mac komt 29 augustus
Sluiten