Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 augustus 2013

Oops! Selfies van telefoondief gaan viraal

Op de warmste dag van het jaar hebben we een cool zomerkomkommertje voor je. De ingredienten? Een Duitse dame die op vakantie was in Ibiza, Dropbox, een niet al te pientere smartphone-dief en een Tumblr-pagina vol selfies en andere foto’s, van de dief welteverstaan.

Tijdens een dronken zwemsessie werden alle bezittingen van de vrouw gestolen. De rover is erg in zijn nopjes met haar telefoon, maar heeft Dropbox met automatische foto-uploads laten staan. De eigenaresse krijgt nu alle foto’s van de dief keurig binnen op haar computer. Op Tumblr worden alle foto’s van de dief, voorzien van hilarisch commentaar, gepubliceerd.

De vrouw kwam erachter dat de dief Hafid heeft en in Dubai woont. Hafid heeft een voorkeur voor dure spullen, en als hij het niet kan stelen zet hij zichzelf er graag mee op de foto. Selfies maken blijkt een favoriete bezigheid, alsmede dansen en theedrinken met vrienden.

De vele sexy gezichten van Hafid de iPhone-dief en zijn ‘brothers’ in Dubai.

Meer foto’s en video’s op Tumblr bij Life Of A Stranger Who Stole My Phone. Wij drinken een kopje koude thee op het weekend en de vele gezichten van Hadif de smartphone-dief.

De dropbox autoupload-functie bezorgde alle foto’s bij de eigenaresse van de telefoon.
Reageer op artikel:
Oops! Selfies van telefoondief gaan viraal
Sluiten