Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 augustus 2013

OMT LIVE bij filmpremière Jobs, jij ook?

Op 5 september is het zover. Dan draait Jobs, de speelfilm over het leven van Apple’s mede-oprichter Steve Jobs, in de Nederlandse bioscopen. Dinsdag 3 september vindt de feestelijke première plaats in Amsterdam. One More Thing is daar natuurlijk bij. Met een speciale uitzending beginnen we een nieuw seizoen OMT LIVE. Maar ook jij kunt erbij zijn om samen met een select gezelschap VIP’s de film te bekijken.

Voor de feestelijke première van Jobs is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Speciaal voor OMT-bezoekers zijn 50 première-kaarten gereserveerd die je ook nog eens met vijf euro korting kunt kopen! Voor twintig euro mag je samen met BN-ers en andere genodigden als één van de eersten in Nederland Jobs zien.

Als jij erbij wilt zijn kun je online kaarten reserveren. Gebruik de kortingscode SteveOMTJobs en je betaalt € 20 in plaats van € 25 voor een première-kaart. Let op: er zijn 50 kaarten gereserveerd voor OMT, dus wees er snel bij!

De première van Jobs vindt plaats in de Amsterdam Convention Factory. Vanaf 19 uur zullen genodigden op de rode loper verschijnen. Vanaf dat moment zal OMT LIVE uitzenden tot 19.45 uur. De film begint om 20.30 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT LIVE bij filmpremière Jobs, jij ook?
Sluiten