OMT LIVE bij filmpremière Jobs, jij ook?

Door: Koen van Tongeren - 36 reacties

Op 5 september is het zover. Dan draait Jobs, de speelfilm over het leven van Apple’s mede-oprichter Steve Jobs, in de Nederlandse bioscopen. Dinsdag 3 september vindt de feestelijke première plaats in Amsterdam. One More Thing is daar natuurlijk bij. Met een speciale uitzending beginnen we een nieuw seizoen OMT LIVE. Maar ook jij kunt erbij zijn om samen met een select gezelschap VIP’s de film te bekijken.

live-jobs

Voor de feestelijke première van Jobs is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Speciaal voor OMT-bezoekers zijn 50 première-kaarten gereserveerd die je ook nog eens met vijf euro korting kunt kopen! Voor twintig euro mag je samen met BN-ers en andere genodigden als één van de eersten in Nederland Jobs zien.

Als jij erbij wilt zijn kun je online kaarten reserveren. Gebruik de kortingscode SteveOMTJobs en je betaalt € 20 in plaats van € 25 voor een première-kaart. Let op: er zijn 50 kaarten gereserveerd voor OMT, dus wees er snel bij!

De première van Jobs vindt plaats in de Amsterdam Convention Factory. Vanaf 19 uur zullen genodigden op de rode loper verschijnen. Vanaf dat moment zal OMT LIVE uitzenden tot 19.45 uur. De film begint om 20.30 uur.

Reacties

36 reacties
 • Profielfoto
  Rholerio

  Kan ik bijna geen nee tegen zeggen helaas al wat te doen:(

 • Profielfoto
  One Less Thing

  Moach
  Het is interessant maar ik vind het wel eens op YouTube of dvd ofzo. Het is niet nodig voor de beleving om het in de bios te bekijken.

 • Profielfoto
  Lubbert Kramer

  Het is niet “de première” in Nederland anders zoals hierboven beschreven…. Afgelopen zaterdag was ik toch echt een van de gelukkigen die aanwezig mocht zijn bij de “echte” première in Amsterdam, nog gratis ook;)

 • Profielfoto
  MEEUW

  b-film samen met b-artiesten die te weinig in de spotlights staan. Wat een b-grap haha

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @Lubbert jij was bij een voorpremière. Wij hebben het over de officiële prèmiere (je weet wel met BN-ers, rode lopers etc).

 • Profielfoto
  Tim14ww

  Ehm.. Hij draait morgen al in zo goed als heel Nederland als Sneak Preview bij de Pathe’s door heel het land..

 • Profielfoto
  Lubbert Kramer

  @KoenvanTongeren Vandaar:) Ik lees in het stuk dat jullie uitzenden tot 19:45, is er geen OMT Live na de film waarin we te zien krijgen wat de BN-ers en uiteraard jullie en de gasten ervan vonden, of komt dat later nog op de website? Helaas dat ik al geweest ben dan, om hem nou twee keer te gaan bekijken vanwege de BN-ers vond ik de film niet goed genoeg voor…. anders was ik zeker gegaan!

 • Profielfoto
  robloo93

  @Tim14ww hoe weet je dat? werk je bij pathé?:grin:

 • Profielfoto
  Tim14ww
 • Profielfoto
  NeXT

  Hoe zat het met de Jobs film van David Fincher? Daar heb ik al een tijd niks meer over gehoord. Ook niks te vinden op IMDB. Iemand?

 • Profielfoto
  azertyuiop

  Ik ben erbij
  Zijn er nog meer Belgen die gaan?

 • Profielfoto
  Akoni

  Niet interessant genoeg om naar een bios te hollen.
  Wie weet ooit nog op tv of zo.

 • Profielfoto
  ramrod

  Je moet wel een erge Fanboy zijn zeg om naar deze film te gaan

 • Profielfoto
  ro_me

  De telegraaf noemt de film ‘iFlop’. Bezoekersaantallen vielen erg tegen tijdens het openingsweekend in de U.S.

 • Profielfoto
  NeXT

  Is het niet zo dat de recensies nogal scherp zijn omdat Kutcher niet serieus wordt genomen als speelfilm acteur?

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  De film is op zijn hoogst ‘lauw ontvangen’ en soms gewoon afgekraakt. En niet alleen door recescenten, maar ook door iemand die er bij was: Steve Wozniak…
  Er zouden cruciale momenten uit het leven van Jobs zijn weggelaten zoals het bezoek aan het PARC onderzoekslab van Xerox waar hij zijn idee opdeed voor een GUI met muis besturing en desktop analoog.

  Ook zou de scene waarin Jobs Wozniak meeneemt naar de ‘homebrew computer club’ verzonnen zijn want Wozniak kwam daar al nog voordat Jobs wist dat die club bestond. In de film doen ze er dus nog een schepje bovenop wat het aandeel betreft van Jobs en doen ze dus Wozniak juist weer te kort…

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  b-film samen met b-artiesten die te weinig in de spotlights staan. Wat een b-grap haha

  Lijkt er wel op gezien de recensies. Niet alleen is Kutcher geen grote naam, hij had tot deze film nog nooit echt serieuze (karakter)rollen gespeeld. Het was eerder zijn uiterlijk dat vrij goed lijkt op een jonge Jobs dat hij deze rol kreeg.

 • Profielfoto
  Mjvleggeert

  De europa s filmpremière van jobs film is hier in luxenburg vanavond ha ha ik heb kaartjes
  De apple men

 • Profielfoto
  Zakske

  Ik ben erbij
  Zijn er nog meer Belgen die gaan?

  Dus jij betaalt €20 + reis + hotel om de film op 5 september in Amsterdam met een stel Nederlandse b-artiesten te gaan kijken, terwijl hij de dag ervoor (4 september) al in de Belgische bioscopen draait? LOL!

 • Profielfoto
  Mjvleggeert

  filmpremière luxenburg was awsome
  Got see jobs 2

 • Profielfoto
  RuudBerg

  iemand al een torrent?

 • Profielfoto
  Mjvleggeert

  8€ kaatje. gratis vervoer was toch op vakantie
  Beneluxers was super cool
  Dus niet duur wilde dit niet missen

 • Profielfoto
  azertyuiop

  @ Zakske:

  jep maar ga er de dag nadien een kennis van me bezoeken.
  Ik vond het wel mooi meegenomen

 • Profielfoto
  Claire

  Wat een negatieve reacties weer (zeker crisis?!). De recensies zijn misschien niet zo goed, maar als je daar op af moet gaan…. Er zijn zat films met lovende recensies waar ik niks aan vond. Als fangirl moet ik hier gewoon bij zijn, als is het alleen maar voor de gezelligheid. En wie weet is de film best leuk. Ik ben erbij:) Tot dan!

 • Profielfoto
  bartje

  Hoi Claire

  ik ga wel met je mee hoor:P

 • Profielfoto
  Jord

  Ik vind het een leuk initiatief en heb dan ook zojuist kaartjes besteld:-)

 • Profielfoto
  mfduffel

  Morgen gratis gaan kijken, inclusief popcorn, drankje en receptie, ook gratis:lol:

 • Profielfoto
  mcsharq

  De film was gisteren de sneak in heel nederland. Het is een geweldige film. Mooi verwerkt, maar zeker niks voor andriod liefhebbers. Diegene die het snappen waarom dingen mooi dienen te zijn, en uitgebalanceerd en oog voor detail zullen de film heel gaaf vinden.
  en ik kan heel veel spoilers gaan noemen maar laat ik dat even niet doen. Wat wel mij verbaasde is dat de film ong 100-110min duurt terwijl IMDB 128min zegt. Wellicht is er in europa/nld n stuk eruit geknipt…. iemand enig idee?

 • Profielfoto
  Julian Gijsen

  Nice, de crew van KOLLEKT.FM is erbij =)

 • Profielfoto
  Ikea

  Ben er ook bij. Heb er zin in!:-)

 • Profielfoto
  xboxser

  Goedendag,

  ik heb even een vraag om onduidelijkheid te verhelpen. Er staat op de uitnodiging een kleding voorschrift:
  Dress-code: Suits & tux: no -> Turtle neck: yes

  Wordt er hier bedoeld dat we in coltrui ( zoals steve ) komen. Of als een echte James bond nettjes in pak.

  gr Martijn

 • Profielfoto
  Basket Case

  @xboxser
  Ze bedoelen in ieder geval dat je niet in gala moet komen, maar juist casual. De coltrui lijkt mij niet serieus bedoeld, maar je mag natuurlijk best in coltrui verschijnen:)

  Het is een event voor jonge (zelfstandig) ondernemeners en vrijdenkers. We zullen als Apple ‘fanboys’ waarschijnlijk wat anders zijn dan de rest van het publiek. Maar lekker belangrijk, het is een redelijk unieke kans om zoiets eens mee te maken, dus gewoon tussen gaan staan en lol hebben:P

  Wat me niet helemaal duidelijk is, is hoe laat het handig is om er aanwezig te zijn. Loper is geopend om 19.00, maar is dat voor de bobo’s of voor iedereen (lopen we daar tussen de semi-BNers :p)? Film begint ook pas om 20.30, dus volg het niet helemaal.

 • Profielfoto
  Ikea

  Heb de tickets zojuist ontvangen.

  Voor degene die ze nog niet hebben ontvangen —> Op de tickets staat:
  Inloop: 19.00 uur.
  Start programma: 20.00 uur.

  Dresscode: Dress like Jobs

  Verder…..
  We starten het programma met een panel over het tot stand brengen of hebben gebracht van een verandering met Nalden, Rinke Zonneveld, Rob Spijkers en Tom van Bokhoven. Het gesprek zal worden geleid door Boris Veldhuijzen van Zanten. Hierna zal de bioscoopfilm Jobs aan u worden vertoond en nodigen we u na afloop graag uit voor een borrel.

 • Profielfoto
  azertyuiop

  Het is toch zeker dat je niet echt een coltrui aan moet?
  Anders sta ik daar in mijn gewone kledij.

 • Profielfoto
  Ikea

  Volgens mij is gewone kleding prima, apple guy. Jobs droeg ook altijd casual. Dus niks mis mee.

 • Profielfoto
  Basket Case

  Mijn vermoeden is dat er best veel mensen de dresscode zullen volgen, maar de meerderheid denk ik niet. Je zal in ieder geval niet de enige zijn.

  Hebben jullie de aanbieding, 20 euro gratis, van Uber gezien? Ik ben van plan er gebruik van te maken en ons lekker in stijl van Amsterdam CS naar de locatie te laten rijden:P Is er toevallig nog iemand anders die mee wil? Dan kunnen we nl. ook de terugreis op die manier doen door ieder onze 20 euro aan een ritje te besteden.