Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 augustus 2013

Nieuwe iPad-digitizer duikt op bij betrouwbare bron

Al maanden druppelen foto’s en video’s binnen waarop onderdelen te zien zijn die bedoeld zouden zijn voor de opvolger van de iPad 4. Vaak komen deze plaatjes en filmpjes van onbekende en daardoor onbetrouwbare bronnen. Nu is er echter een betrouwbare website die onderdelen onder ogen heeft gekregen die wijzen op een ophanden zijnde vijfde generatie iPad.

MacFixit is een website waar onderdelen gekocht kunnen worden om zelf reparaties uit te voeren bij je Mac of iOS-apparaat. Via eigen importkanalen is de site nu een digitizer (de glazen voorkant voor het scherm) van een niet-bestaand iPad-model op het spoor gekomen. Hierbij valt op dat er dunne randen aan de zijkanten van het scherm zitten en dat de aansluitstekkers korter zijn dan bij de huidige iPad.

Het bewuste onderdeel komt overeen met beelden die eerder vorige week opdoken. Er kan uit opgemaakt worden dat de ‘iPad 5’ zal gaan lijken op de huidige iPad mini, met dunnere randen rond het scherm. De korte stekkers kunnen een aanwijzing zijn dat de volgende generatie iPad dunner wordt.

Het bewuste onderdeel dat MacFixit heeft weten te bemachtigen wordt in de webshop van de site aangeboden voor 200 australische dollar, al is het daar voorlopig uitverkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPad-digitizer duikt op bij betrouwbare bron
Sluiten