Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

Lady Gaga openingsact iTunes Festival

Zouden er onder de OMT-lezers ook ‘Little Monsters‘ zitten? Zij zullen blij zijn te horen dat Lady Gaga dit jaar de openingsact van het iTunes Festival is. Apple’s jaarlijkse muziekfestival in het Roundhouse in Londen begint op 1 september, die hele maand treden ongeveer 60 artiesten, meestal in setjes van twee, op.

Onlangs maakte Apple bekend dat ook Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J hun opwachting als headliners van het festival zullen maken. Lady Gaga beloofde op Twitter een uur lang nieuwe muziek te brengen. Het nieuwe album van de zangeres komt op 11 november uit.

Boyband One Direction op het iTunes Festival in 2012.

Het iTunes festival vindt zoals altijd plaats in The Roundhouse waar voorgaande jaren al grote namen als David Guetta, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en One Direction te bewonderen waren. De zaal biedt (staan)plaats aan zo’n 3300 muziekliefhebbers. Kaarten zijn niet te koop, maar voor inwoners van de UK alleen te winnen via de iTunes Festival-app.

Thuisblijvers kunnen via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV live meekijken. Alle optredens worden achteraf ook beschikbaar gesteld als podcast in iTunes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lady Gaga openingsact iTunes Festival
Sluiten