Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 augustus 2013

iWork for iCloud beta nu voor iedereen

Toen de webversie van Apple’s officepakket, genaamd iWork for iCloud, tijdens de WWDC werd aangekondigd stond de beta alleen open voor Mac- en iOS-ontwikkelaars. Sinds begin juli werd de beta ook opengesteld voor Safari-ontwikkelaars en nu mag iedereen met een Apple ID het proberen.

iWork for iCloud bestaat net als de Mac- en iOS-versies uit Numbers, Keynote en Pages, maar in plaats van een zelfstandige app zorgt een geavanceerde toepassing van HTML 5 en javascript-technieken voor een vergelijkbare ervaring, maar dan in de webbrowser.

Wanneer je inlogt op de beta van iCloud maak je ook kennis met de iOS 7-makeover van de iCloud-apps. iWork for iCloud heeft deze makeover (nog) niet ontvangen. De definitieve versie van iWork for iCloud wordt dit najaar verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iWork for iCloud beta nu voor iedereen
Sluiten