Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

iWork beta lijkt té groot succes

iWork for iCloud, de webversie van Pages, Keynote en Numbers, heeft het precies drie dagen uitgehouden als publieke bèta. Zojuist heeft Apple het bètaprogramma gesloten voor nieuwe aanmeldingen, naar eigen zegge vanwege de overweldigende hoeveelheid interesse.

Wie op dit moment probeert om iWork for iCloud te benaderen krijgt de melding dat er een overweldigende hoeveelheid aanloop op de bèta is. Daarom is het programma tijdelijk gesloten. Geïnteresseerden wordt gevraagd om later terug te komen en het opnieuw te proberen. In de tussentijd blijft het wel gewoon mogelijk om documenten in iCloud op te slaan en te openen vanuit Pages, Keynote en Numbers voor OS X en iOS.

iWork for iCloud werd op 10 juni geïntroduceerd tijdens de World Wide Developer Conference in San Francisco. In eerste instantie was het een gesloten bèta voor ontwikkelaars, maar sinds afgelopen week kan iedereen met een Apple-ID de web-versie van iWork proberen. Dit najaar moet iWork for iCloud definitief op de markt komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iWork beta lijkt té groot succes
Sluiten