Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 29 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

‘iWatch komt in 2014, kost 200 dollar’

Terwijl de meesten in het Apple-universum zich opmaken voor de nieuwe iPhones kijkt men in het geruchtcircuit al verder. Apple heeft inmiddels bestellingen gedaan voor de productie van de ‘iWatch’ bij twee fabrikanten. Dat schrijft de The Times of India vandaag.

De krant baseert zich op een analist van Investeringsbank CIMB. Die meldt dat fabrikanten Quanta en Inventec opdracht hebben gekregen om te beginnen met de productie van de ‘iWatch’. Het zou de bedoeling om er meer dan 60 miljoen van te maken die vanaf volgend jaar in de winkel zouden moeten liggen voor een prijs van 199 dollar.

Nu moeten geruchten vaak met een korrel zout genomen worden en dat geldt zeker voor dit bericht. Om te beginnen zijn de bronnen die gebruikt zijn onbekend waardoor ze niet op betrouwbaarheid beoordeeld kunnen worden. Daarnaast lijkt een prijs van 200 dollar voor een armbandje wel érg aan de prijs, zelfs voor Apple.

Hoe twijfelachtig dit gerucht ook mag zijn, het blijft hoogstwaarschijnlijk dat Apple werkt aan een iWatch-achtige armband. Patentaanvragen, opmerkingen van Apple’s CEO Tim Cook, naamregistraties en nieuw-aangenomen personeel bewijzen dit.

Wat zou jij over hebben voor een slim armbandje van Apple?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iWatch komt in 2014, kost 200 dollar’
Sluiten