‘iPhone 5C’ gefotografeerd in retail- verpakking

Er is een foto opgedoken waar naar verluidt de iPhone 5C (‘iPhone Lite’) te bewonderen is in zijn retailverpakking, precies zoals deze in de Apple Store zou kunnen liggen. De iPhone 5C is de geruchtmakende goedkopere iPhone van plastic met naar verwachting een midrange-prijs.

De foto die vandaag via Nowhereelse.fr is opgedoken toont een aantal roze exemplaren van de iPhone 5C, volledig verpakt en klaar voor de verkoop. Volgens de Franse site is de foto afkomstig van een betrouwbare tipgever, maar het is bij dit soort lekken altijd verstandig een slag om de arm te houden. Er bestaat een kans dat het hier gaat om dummy-modellen van eBay.

Eerder deze maand dook er ook al een foto op van een aantal witte varianten van de iPhone 5C. Een fabrieksmedewerker zette een foto op de Chinese Twitter-variant Weibo. We zagen daar een aantal vermeende iPhone 5C’s op testafdeling van de Chinese fabrikant Pegatron, een van Apple’s leveranciers.

Verwacht wordt dat Apple de iPhone 5C (voorheen ook wel bekend als ‘iPhone Lite’) op 10 september aan zal kondigen tijdens een speciaal evenement. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid op 10 september plaatsvinden. OMT doet live verslag en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen op en in aantocht naar 10 september.

 

Reageer op artikel:
‘iPhone 5C’ gefotografeerd in retail- verpakking
Sluiten