Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 augustus 2013
Leestijd: 1 minuut

iCloud.com krijgt interface in iOS7-stijl

Apple is bezig de iOS7-stijl door te voeren in diverse webdiensten, dit blijkt uit het feit dat de iCloud.com beta vandaag een nieuwe interface heeft gekregen.

De iconen voor mail, contacten kalender, notities, herinneringen en find my iPhone zijn vernieuwd. iWork voor iCloud is nog in de ‘oude’ stijl. Ook het inlogvenster en de webapplicaties zelf hebben een nieuw uiterlijk gekregen.

Het linnen achtergrondje en de vele skeuomorphistische elementen als houten randjes hebben net als in iOS 7 plaatsgemaakt voor strakkere vensters met minder opsmuk en heldere kleuren.

De verandering in het uiterlijk is nog niet zichtbaar op de icloud.com, maar alleen op beta.icloud.com. Hierop kunnen doorgaans alleen geregistreerde ontwikkelaars, of consumenten die uitgenodigd zijn om aan de beta deel te nemen, inloggen. Nieuwsgierige lezers zonder ontwikkelaarsaccount kunnen op de screenshots klikken om een grotere versie te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud.com krijgt interface in iOS7-stijl
Sluiten