HEMA geeft tickets iTunes Festival weg

Door: Raymon Mens - 10 reacties

September is iTunes Festival-maand. Van 1 tot en met 30 september treden ongeveer 60 artiesten, meestal in setjes van twee, op tijdens Apple’s jaarlijkse muziekfestival in het Roundhouse in Londen. Via de iTunes Festival-app kunnen inwoners van de UK kaarten winnen. Nederlanders kunnen hun geluk bij HEMA beproeven.

Het Nederlandse warenhuis geeft tickets voor het iTunes Festival weg, inclusief vlucht en hotelovernachting voor 2 personen. Er worden kaarten weggeven voor Kings of Leon op 11 september, Ludovico Einaudi op 17 september, Jessie J op 23 september en Justin Timberlake op 29 september. Winnen kan door een iTunes-kaart bij HEMA te kopen en de code in te voeren op de actiesite. Daar zijn ook de overige voorwaarden te vinden.

David Guetta op het podium tijdens het iTunes Festival 2012.
David Guetta op het podium tijdens het iTunes Festival 2012.

Lady Gaga is dit jaar de openingsact van het iTunes Festival. Onlangs maakte Apple bekend dat ook Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J hun opwachting als headliners van het festival zullen maken.

Het iTunes festival vindt zoals altijd plaats in The Roundhouse waar voorgaande jaren al grote namen als David Guetta, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en One Direction te bewonderen waren. De zaal biedt (staan)plaats aan zo’n 3300 muziekliefhebbers. Thuisblijvers kunnen via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV live meekijken. De meeste optredens worden achteraf ook beschikbaar gesteld als podcast in iTunes.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Anon Ymous

  Laat ze maar itunes kaarten weggeven:P

 • Profielfoto
  Barend Mars

  Begin oud te worden ken alleen Timberlake

 • Profielfoto
  Jeroen3007

  Ludovico Einaudi is een groot pianist!

 • Profielfoto
  lekiam97

  Inderdaad Jeroen!
  Ik heb meegedaan aan de actie en hoop heel erg dat ik kaarten win voor Einaudi. Speel zelf al jaren piano en ook al veel stukken van hem gespeeld, ik bewonder deze man.

 • Profielfoto
  Boike12

  De link “livestream in de app” gaat niet naar de appstore naar een app, maar naar een pagina waar je alvast de muziek van de artiesen kunt kopen die zullen optreden. Dat is onduidelijk. Over welke app gaat het eigenlijk? En welke livestream? Zal de livestream op die pagina staan?

 • Profielfoto
  Tom van Staten

  Wel een beetje flauw dat als ik hier jullie op wijs via Twitter dat je niet als bron wordt vermeld.

 • Profielfoto
  aukem

  guetta!

 • Profielfoto
  pim939

  Kun je je niet meer via een app opgeven om kaarten te winnen voor een avond zoals andere jaren?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  De link naar de iTunes Festival-app in het artikel klopt nu wel. Nederlanders kunnen zich hier helaas niet meer via opgeven om kaarten te winnen.

 • Profielfoto
  Hydræ

  Einaudi!