Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 26 augustus 2013

Fabrieksmedewerker lekt foto iPhone 5C

Bij iedere foto van de iPhone 5C die de OMT-redactie op het internet tegenkomt, vragen we ons af of het ‘the real deal’ is of een nagemaakte dummy van bijvoorbeeld eBay. Een foto uit Shanghai die dit weekend op de Chinese Twitter-variant Sina Weibo verscheen laat weinig aan de verbeelding over.

Een fabrieksmedewerker van Pegatron, het bedrijf dat de iPhone 5C in elkaar zet, heeft een foto gepost van een tiental iPhone 5C’s die op de testbank liggen. Techsite Engadget verifieerde aan de hand van eerdere tweets van de Chinese vrouw dat ze sinds juli op de afdeling kwaliteitscontrole van de fabriek in Shanghai werkt, of na het plaatsen van de foto waarschijnlijk werkte.

iPhone 5C’s op de testbank in China.

Bij de foto werd de volgende tekst geplaatst: “The low-end iPhone 5C to be launched for Chinese consumers in September doesn’t look much different than the Xiaomi Phone 2, right?”. Waarschijnlijk gaat het om een kleine hoeveelheid iPhone 5C’s die op kwaliteit getest worden voordat de rest van de batch in de verpakking gaat om op 27 september in onder andere de Nederlandse winkels te liggen.

Verwacht wordt dat Apple de iPhone 5C (ook wel bekend als ‘iPhone Lite’) op 10 september aan zal kondigen tijdens een speciaal evenement. Deze iPhone is een goedkopere uitvoering van de iPhone met een midrange prijs en plastic achterkant. Hoewel op bovenstaande foto alleen witte telefoons te zien zijn, wordt verwacht dat de iPhone 5C in diverse kleuren verkrijgbaar zal zijn.

Reageer op artikel:
Fabrieksmedewerker lekt foto iPhone 5C
Sluiten