Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 13 augustus 2013

Bloomberg: Retina iPad mini dit najaar

Er zijn de afgelopen weken nogal wat tegenstrijdige geruchten voorbij gekomen over de nieuwe iPad mini. Zou deze nu wel of geen Retina scherm krijgen? Bronnen van Bloomberg melden vandaag dat de nieuwe iPad mini wel degelijk een Retina-scherm zal hebben en dit najaar te koop zal zijn.

In navolging van de presentatie van de nieuwe iPhone op 10 september zal Apple volgens het Amerikaanse nieuwsnetwerk later de gehele iPad-lineup een update geven, precies op tijd voor de feestdagen. Een heleboel consumenten zullen iets kleins met een Retina-scherm in de schoen of onder de kerstboom wel zien zitten.

Gelekte foto’s van het vermeende nieuwe ontwerp van de ‘grote’ iPad.

Naast een iPad mini met Retina-scherm staat ook een refresh van de ‘grote’ iPad op het programma. Verwacht wordt dat deze een geheel nieuw ontwerp, geïnspireerd op de iPad mini, krijgt. Tijdens een geheime bijeenkomst beloofde Apple CEO Tim Cook al een flinke hoeveelheid nieuwe producten. De iPad mini met Retina-display is daar ongetwijfeld onderdeel van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloomberg: Retina iPad mini dit najaar
Sluiten