Apple promoot apps op maat voor bedrijven

Door: Jan David Hanrath - 20 reacties

Apple gooit de promotie van de iPad richting bedrijven over een nieuwe boeg. Waar Apple eerst de uitgebreide mogelijkheden van standaard apps uit de App Store als argument gebruikte voor bedrijven om iPads in te zetten, voegen ze daar nu custom-built apps aan toe.

Op de vernieuwde iPad in Business-pagina’s van de Amerikaanse Apple-website komen verschillende bedrijven aan bod met de speciaal voor hun bedrijf ontwikkelde apps. In korte video’s lichten medewerkers van de bedrijven de keuze voor de iPad toe en demonstreren ze hun app.

Er zijn apps die met beveiligde verbindingen toegang bieden tot privacy-gevoelige medische informatie, apps die traditioneel papieren bedrijfsprocessen zoals autoverkoop automatiseren en apps die de buitendienst continu verbonden houden met het hoofdkantoor.

De iPhone business-pagina’s zijn nog niet bijgewerkt en geven een idee hoe de pagina er tot voor kort uitzag. Op de Nederlandstalige Apple-website is de iPad for business-informatie niet terug te vinden.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  Steef Ams

  Lijkt me inderdaad een slim idee om eigen ontwikkeling van apps voor intern gebruik te stimuleren bij bedrijven. Apps die speciaal zijn toegesneden op de wensen van het bedrijf. Ik kan me goed voorstellen dat dit de toekomst is en wanneer Apple hiervoor zelf een platform biedt, houdt het een vinger in de pap.

 • Profielfoto
  steveb

  klint als
  Iphone 5c met de c van costumers
  iphone 5b voor busines

 • Profielfoto
  AlvaLangewohl55

  Bedankt voor het delen van deze informatie, ik echt van je weblog. Blijf dit goede werk en ons verlichten met uw nieuwe functie vi cam tay. Thanks.

 • Profielfoto
  sonthuy

  Hello there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends Hon non bo . I am sure they’ll be benefited from this web site.

 • Profielfoto
  sonthuy

  aan bod met de speciaal voor hun bedrijf ontwikkelde apps. In korte video’s lichten medewerkers van Tieu canh san vuon de bedrijven de keuze voor de iPad toe en demonstreren ze hun app.

 • Profielfoto
  sonthuy

  me inderdaad een slim idee om eigen ontwikkeling van apps voor intern gebruik te stimuleren bij bedrijven. Apps die speciaal zijn toegesneden op de wensen van het bedrijf. Ik kan me goed voorstellen dat dit de toekomst is en wanneer Apple hiervoor zelf een platform biedt, houdt het een vinger in de pap.the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  Waar Apple eerst de uitgebreide mogelijkheden van standaard apps uit de App Store als argument gebruikte voor bedrijven om iPads in te zetten, voegen ze daar nu custom-built apps aan toe.3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  de wensen van het bedrijf. Ik kan me goed voorstellen dat dit de toekomst is en wanneer Apple hiervoor zelf een platform biedt, houdt het een vinger in de pa bb cream 3ce etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  en meer: spreadsheets, presentaties, etc. Bovendien kun je meer bestandsformaten gebruiken en de integratie met zowel Dropbox, iDisk als Google Docx is voorbeeldig.bb cream etude house skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  Ik werk sinds een maand met Dropbox voor mijn bestanden waar ik ook onderweg bij wil kunnen. Bevalt prima! Zeker in combinatie met mijn iPad
  Heb je nog geen Drop bb cream skinfood cc cream the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  me inderdaad een slim idee om eigen ontwikkeling van apps voor intern gebruik te stimuleren bij bedrijven. Apps die speciaal zijn toegesneden op de wensen van het son the face shop son môi the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  spreadsheets, presentaties, etc. Bovendien kun je meer bestandsformaten gebruiken en de integratie met zowel Dropbox, iDisk als Google Docx is voorbeeldig.son môi mỹ phẩm the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  motor achter deze nieuwe feestdag, maar daarmee is Appsgiving Day voor de meesten van ons niet anders dan valentijnsdag, Kerstmis of Sinterklaas. Blijft de vraag: wie ga jij morgen verblijden en met welke App? mỹ phẩm 3ce my pham 3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  eens lief doen en ons die apps met korting of gratis geven.
  Het betekent nu dat wij door extra veel geld uit te geven dit 2-jarig bestaan vieren?
  Komop zeg… son 3ce
  son môi 3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  Als ik het goed begrijp is het de STEAM versie in december uit te brengen. Aangezien de afspraak is dat nieuwe STEAM spellen altijd voor Mac en PC uitkomen (correct me if I’m wrong) komt de nieuwe versie van Carmageddon, Reincarnation dus ook op STEAM for Mac uit. son etude house son môi etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  6 ton staat… Als er genoeg verdiend wordt aan de tablet-versies en de perspectieven goed zijn voor de Mac OS X versie, zullen ze die heus ook wel schrijven, alleen grote kans dat een Windows versie voorrang krijgt aangezien dat meer op zal leveren. mỹ phẩm etude house my pham etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  ze van mij nu niet meer mee aan te komen op m’n iPad met Retina scherm. Maar blijkbaar hebben er 2 mensen dus serieus 10.000 dollar voor over (zie Kickstarter). cc cream etude house son skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel weer helemaal up-to-date is. Zo kun je acties uit het spel in de herhaling terug zien en video’s daarvan uploaden naar YouTube en krijgt het spel Game Center integratie zodat je je prestaties kunt afzetten tegen die van andere spelers. son môi skinfood cc cream skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  video die Stainless Games op youtube heeft gezet is te zien dat er al een werkende mobiele versie van het spel is. De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel mỹ phẩm skinfood my pham skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  eerst de uitgebreide mogelijkheden van standaard apps uit de App Store als argument gebruikte voor bedrijven om iPads in te zetten, voegen ze daar nu custom-built apps aan toe. nâng mũi hàn quốc gia bao nhieu | nâng mũi bọc sụn