Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 augustus 2013

Aap in Apenheul aan de haal met iPhone

Vanavond ongetwijfeld in menig TV-programma, nu al op OMT. Het verhaal van de aap en de iPhone: Dat de iPhone zo intuïtief is dat zelfs menig oma er wel raad mee weet, is geen nieuws. Primaten blijken zich echter ook prima met de iPhone vermaken, zo lezen we op de website van Omroep Gelderland.

Zondagmiddag liet een bezoeker van de Apenheul in Apeldoorn zijn telefoon op het eiland van de slingerapen vallen. Een van de beesten ging met de telefoon aan de haal en speelde er enige tijd gefascineerd mee. Verzorgers konden de telefoon pas terughalen toen de apen voor het avondeten naar binnen gingen.

De telefoon bleek het nog prima te doen, de Apenheul stuurt deze per post op naar de opgeluchte eigenaar. Waarschijnlijk trok het roze hoesje de aandacht. Het is niet bekend of de telefoon iOS 7 beta draaide en of de apen nog vlooien bugs hebben gevonden. Meer foto’s bij lieve3 op WordPress.com.

Reageer op artikel:
Aap in Apenheul aan de haal met iPhone
Sluiten