Vanavond: Apple’s financiële cijfers

Door: Jan David Hanrath - 4 reacties

Vergeet niet om vanavond mee te luisteren met Apple of mee te lezen op OMT wanneer je geïnteresseerd bent in hoe Apple zich bedrijfsmatig ontwikkelt. Om 23 uur vind je hier de resultaten over het derde kwartaal en een liveblog van de Q&A-sessie met de journalisten.

Vorig kwartaal werd wederom afgesloten met een recordomzet, maar met een tegenvallende winst. Tim Cook gaf indirect aan meer waarde te hechten aan het maken van de mooiste en beste producten dan aan de beurskoers van Apple. Voor vanavond is het daarom de vraag hoe de cijfers zich verder ontwikkelen. Zet de winstdaling door of zorgt de nieuwe MacBook Air voor herstel?

Lees mee op OMT. Vanavond om 23.00 uur.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Ne0

  En Cook heeft de enige juiste instelling. Ben benieuwd!

 • Profielfoto
  Barend Mars

  426,310 is een stuk minder dan 700 mag hopen dat de koers weer wat aan trekt

 • Profielfoto
  Needler

  Ik zie alleen maar doom-berichten op de grote Amerikaanse (financiële) nieuwssites. Dit is het moeilijkste kwartaal voor Apple. Komkommertijd. Het enige nieuwe product is de MacBook Air. Het kan haast niet anders dan “tegenvallen”. Gelukkig lijkt Cook het te snappen en focussen ze zich gewoon op nieuwe en goede producten.

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Jammer dat jullie geen live verslag doen. Ik bedoel met beeld en geluid. Is altijd leuk.