Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Vanavond: Apple’s financiële cijfers

Vergeet niet om vanavond mee te luisteren met Apple of mee te lezen op OMT wanneer je geïnteresseerd bent in hoe Apple zich bedrijfsmatig ontwikkelt. Om 23 uur vind je hier de resultaten over het derde kwartaal en een liveblog van de Q&A-sessie met de journalisten.

Vorig kwartaal werd wederom afgesloten met een recordomzet, maar met een tegenvallende winst. Tim Cook gaf indirect aan meer waarde te hechten aan het maken van de mooiste en beste producten dan aan de beurskoers van Apple. Voor vanavond is het daarom de vraag hoe de cijfers zich verder ontwikkelen. Zet de winstdaling door of zorgt de nieuwe MacBook Air voor herstel?

Lees mee op OMT. Vanavond om 23.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vanavond: Apple’s financiële cijfers
Sluiten