Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Korte trailer JOBS-film op Instagram

JOBS, de eerste bioscoopfilm over het leven van Steve Jobs komt begin september pas uit in de Nederlandse filmhuizen. In de VS is de film al vanaf 16 augustus te zien. In aanloop naar die datum verschijnen regelmatig teasers online. Vandaag verscheen een nieuwe, korte trailer op Instagram.

Ondanks dat de trailer geen nieuwe beelden bevat, is de publicatie op Instagram bijzonder. Normaal kunnen op Instagram alleen video’s gepubliceerd worden die met een telefoon zijn gemaakt. Het lijkt erop dat het Instagram-kanaal van de film speciaal is ingericht voor promotiedoeleinden. Mogelijk gaan we vaker zien dat het foto- en videoplatform van Facebook gebruikt wordt voor promotionele activiteiten.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om Jobs vanaf april in bioscopen te laten draaien. Bij voorvertoningen van de film reageerde het publiek echter verdeeld. Daarop werd besloten de film opnieuw te monteren. Het resultaat zal vanaf 5 september te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Eerder verscheen al een trailer van twee minuten online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Korte trailer JOBS-film op Instagram
Sluiten