Korte trailer JOBS-film op Instagram

Raymon op 16 juli 2013 8 reacties Laatste door Tjerker

JOBS, de eerste bioscoopfilm over het leven van Steve Jobs komt begin september pas uit in de Nederlandse filmhuizen. In de VS is de film al vanaf 16 augustus te zien. In aanloop naar die datum verschijnen regelmatig teasers online. Vandaag verscheen een nieuwe, korte trailer op Instagram.

Ondanks dat de trailer geen nieuwe beelden bevat, is de publicatie op Instagram bijzonder. Normaal kunnen op Instagram alleen video’s gepubliceerd worden die met een telefoon zijn gemaakt. Het lijkt erop dat het Instagram-kanaal van de film speciaal is ingericht voor promotiedoeleinden. Mogelijk gaan we vaker zien dat het foto- en videoplatform van Facebook gebruikt wordt voor promotionele activiteiten.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om Jobs vanaf april in bioscopen te laten draaien. Bij voorvertoningen van de film reageerde het publiek echter verdeeld. Daarop werd besloten de film opnieuw te monteren. Het resultaat zal vanaf 5 september te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Eerder verscheen al een trailer van twee minuten online.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

8 reacties

Profielfoto

MikeG op 16 juli 2013

Ik kan niet wachten dat die in de bioscoop is

Profielfoto

Buzz op 16 juli 2013

Jammer dat de acteur de tekst van “Here’s to the crazy ones” zo dramatisch leest. Het is blijkbaar een prominente scene in de film, als je op de trailer af mag gaan. Maar je zou bijna denken dat hij op het punt staat om in huilen uit te barsten aan het einde. Als je de echte Jobs hoort (http://www.youtube.com/watch?v=-z4NS2zdrZc) dan wordt het veel kalmer voorgedragen.

Profielfoto

Sn0w0nS op 16 juli 2013

ik dacht eerst dat Ashton Kutcher totaal niet de man was om steve jobs te spelen.
Maar ik ben eigenlijk van gedacht veranderd!

Profielfoto

Sn0w0nS op 16 juli 2013

@ buzz_D
Ja ik snap wat je bedoeld, dat is inderdaad jammer!

Profielfoto

iFlorens op 16 juli 2013

@buzz_d Het is natuurlijk voor een bioscoop film. Dan moet het allemaal gewoon wat dramatisch overkomen. Het verbaasd me niet echt..

Profielfoto

mvermeer op 16 juli 2013

De stem in de genoemde “…crazy ones” video is trouwens niet van Steve jobs maar van acteur Richard Dreyfuss.

Profielfoto

Sippy op 16 juli 2013

Heb de biografie bijna uitgelezen ben benieuwd naar de film

Profielfoto

Tjerker op 16 juli 2013

De stem in de genoemde “…crazy ones” video is trouwens niet van Steve jobs maar van acteur Richard Dreyfuss.

Klopt, maar Jobs heeft ‘m ook ingesproken, uiteindelijk is door hem besloten dat het niet om hem maar om Apple ging en is de Dreyfuss versie gebruikt.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?