Korte trailer JOBS-film op Instagram

Door: Raymon Mens - 8 reacties

JOBS, de eerste bioscoopfilm over het leven van Steve Jobs komt begin september pas uit in de Nederlandse filmhuizen. In de VS is de film al vanaf 16 augustus te zien. In aanloop naar die datum verschijnen regelmatig teasers online. Vandaag verscheen een nieuwe, korte trailer op Instagram.

Ondanks dat de trailer geen nieuwe beelden bevat, is de publicatie op Instagram bijzonder. Normaal kunnen op Instagram alleen video’s gepubliceerd worden die met een telefoon zijn gemaakt. Het lijkt erop dat het Instagram-kanaal van de film speciaal is ingericht voor promotiedoeleinden. Mogelijk gaan we vaker zien dat het foto- en videoplatform van Facebook gebruikt wordt voor promotionele activiteiten.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om Jobs vanaf april in bioscopen te laten draaien. Bij voorvertoningen van de film reageerde het publiek echter verdeeld. Daarop werd besloten de film opnieuw te monteren. Het resultaat zal vanaf 5 september te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Eerder verscheen al een trailer van twee minuten online.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  MikeG

  Ik kan niet wachten dat die in de bioscoop is

 • Profielfoto
  Buzz

  Jammer dat de acteur de tekst van “Here’s to the crazy ones” zo dramatisch leest. Het is blijkbaar een prominente scene in de film, als je op de trailer af mag gaan. Maar je zou bijna denken dat hij op het punt staat om in huilen uit te barsten aan het einde. Als je de echte Jobs hoort (http://www.youtube.com/watch?v=-z4NS2zdrZc) dan wordt het veel kalmer voorgedragen.

 • Profielfoto
  Qapla

  ik dacht eerst dat Ashton Kutcher totaal niet de man was om steve jobs te spelen.
  Maar ik ben eigenlijk van gedacht veranderd!

 • Profielfoto
  Qapla

  @ buzz_D
  Ja ik snap wat je bedoeld, dat is inderdaad jammer!

 • Profielfoto
  iFlorens

  @buzz_d Het is natuurlijk voor een bioscoop film. Dan moet het allemaal gewoon wat dramatisch overkomen. Het verbaasd me niet echt..

 • Profielfoto
  mvermeer

  De stem in de genoemde “…crazy ones” video is trouwens niet van Steve jobs maar van acteur Richard Dreyfuss.

 • Profielfoto
  Sippy

  Heb de biografie bijna uitgelezen ben benieuwd naar de film

 • Profielfoto
  Tjerker

  De stem in de genoemde “…crazy ones” video is trouwens niet van Steve jobs maar van acteur Richard Dreyfuss.

  Klopt, maar Jobs heeft ‘m ook ingesproken, uiteindelijk is door hem besloten dat het niet om hem maar om Apple ging en is de Dreyfuss versie gebruikt.