Kickstarter update: iPad aan de wand

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Crowdfundingsite Kickstarter staat vol met interessante, vreemde en briljante uitvindingen die met genoeg financiële steun van bezoekers werkelijkheid kunnen worden. Veel projecten ondersteunen of zijn gemaakt voor Mac en iOS. Vanaf nu behandelen we iedere woensdag een interessant project in de OMT Kickstarter update.

Deze week aandacht voor LEDGE. Een project dat met nog 10 dagen te gaan iets meer dan de helft van zijn funding bij elkaar heeft. LEDGE is een tablet-dock voor aan de muur. In het dock passen alle gangbare tablets. De bevestiging kan door middel van plakstrips of schroefjes, welke beiden worden meegeleverd.
LEDGE-001
De LEDGE kan aan ieder vlak oppervlak bevestigd worden. Volgens de makers is het erg handig om bijvoorbeeld een iPad-houder in de keuken, slaapkamer of badkamer te hebben. De iPad kan dan gebruikt worden als receptenboek, TV op de slaapkamer of badkamerradio.
LEDGE-002
De LEDGE heeft een Unibody-ontwerp, dat wil zeggen dat het uit één stuk aluminium is gemaakt. Dit past prima bij de minimalistische en premium stijl die Apple-producten hebben.
LEDGE-003
Op dit moment hebben 114 Kickstarter-bezoekers financiële steun aan dit project toegezegd. De teller staat op $3818. Totaal moet er $6000 opgehaald worden. Met nog 10 dagen te gaan is het project aardig op weg om gefund te worden. De verwachte retailprijs is $28. Bijdragen van $19 of meer krijgen in november van dit jaar een LEDGE opgestuurd.

Volgende week is er weer een Kickstarter-update. Heb je zelf een bijzonder Kickstarter-project gezien dat we in deze rubriek echt moéten behandelen? Mail je suggestie naar redactie [at] onemorething.nl of gebruik het tipformulier.